Masters (35+)

Met onze recreatieve multivechtsport verbeter je de fysieke conditie in een aangename en vriendschappelijke sfeer. Je leert een divers arsenaal aan zelfverdedigingstechnieken om jezelf en je dierbaren te beschermen.

Alex beoefent al meer dan 30 jaar karate – eerst shotokan karate, momenteel Koryu Uchinadi Kenpo-Jutsu. Bij Seikan vzw heeft hij een hechte groep vrienden waar hij zich thuis voelt. Hij houdt van de variatie aan technieken die onze multivechtsport rijk is. Het leren stopt nooit en momenteel legt hij zich toe op de kata Aragaki Seisan en Kansetsu Waza (klemtechnieken). Hij staat ook nog steeds zijn mannetje in de interne competitie semi-contact (light contact, kickboksen). 

Glenn (44 jaar) traint sinds 2 jaar bij Seikan en begint de basis onder de knie te krijgen. Hij is gepassioneerd door mixed-martial arts, maar heeft niet de tijd noch de behoefte om aan competitie deel te nemen. Toch wil hij graag de basistechnieken aanleren die hij op televisie ziet. Momenteel legt hij zich toe op takedowns (werptechnieken), ground-n-pound, en grappling (ne waza, bjj).