Onze multivechtsport is gebaseerd op traditionele “mixed martial arts” en leert je alle aspecten van het fysieke gevecht: stoten, trappen, afweertechnieken, werptechnieken, wurgtechnieken, klemmen en worstelen.

Onze jeugdwerking start vanaf 15 jaar. Je krijgt een peter of meter toegewezen die je helpt bij jouw eerste stappen in onze club.

Milan en is traint sinds anderhalf jaar bij Seikan. Hij heeft zijn fysieke conditie tijdens het voorbije jaar sterk zien verbeteren. Hij houdt ervan om zich tijdens de interne competities boksen en grondwerk te meten met andere leden. Zijn doel is om over 5 jaar een zwarte gordel te behalen. Op dat moment zal hij een all-round programma hebben afgewerkt. Hij zal zichzelf rechtopstaand kunnen verderdigen (impact-based fighting, boksen, Kickboksen), in de clinch (wrestling) en op de grond (ground 'n pound/grappling/bjj).

Estée (17j.) traint al twee jaar intensief en ondertussen beheerst ze basistechnieken. Nu traint ze op impact om zich ook tegen sterkere kerels te kunnen verweren. In grappling slaagt ze er al in om jongens met een rear naked choke te submitten.